Κέικ Κέικ

Brookie Panettone Pistachio

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 g Brownie
Μαργαρίνη Princess 150 g Brownie
Αυγά 240 g Brownie
Νερό 150 g Brownie
Panettone Cake 1.000 g Soft Cookie
Αλεύρι μαλακό ζαχ/κης 350 g Soft Cookie
Μαργαρίνη Princess 400 g Soft Cookie
Βούτυρο 99% 100 g Soft Cookie
Αυγά 100 g Soft Cookie
Μέλι ή Γλυκόζη 200 g Soft Cookie

Εκτέλεση

Εκτέλεση Brownie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το ​«φτερό» για 2 - 3 λεπτά. ​

Εκτέλεση Cookie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε με το φτερό για ±2 λεπτά στην αργή ​ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.

Στήσιμο (πριν το ψήσιμο)​

Βάλτε σαν βάση στο 1/3 της φόρμας ζύμη American Brownies, και στο άλλο 1/3 soft cookies με το Panettone Cake. ​

Φουρνίστε μαζί στους 170 °C για 15 λεπτά αναλόγως την φόρμα. ​

Μόλις κρυώσει, ξεφορμάρετε.​

Ντεκόρ

Chocolatier Pistachio.

Brookie Panettone Pistachio