

Brookie Panettone Pistachio
Brookie Panettone Pistachio
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 g | Brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 g | Brownie |
Αυγά | 240 g | Brownie |
Νερό | 150 g | Brownie |
Panettone Cake | 1.000 g | Soft Cookie |
Αλεύρι μαλακό ζαχ/κης | 350 g | Soft Cookie |
Μαργαρίνη Princess | 400 g | Soft Cookie |
Βούτυρο 99% | 100 g | Soft Cookie |
Αυγά | 100 g | Soft Cookie |
Μέλι ή Γλυκόζη | 200 g | Soft Cookie |
Εκτέλεση
Εκτέλεση Brownie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 - 3 λεπτά.
Εκτέλεση Cookie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε με το φτερό για ±2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.
Στήσιμο (πριν το ψήσιμο)
Βάλτε σαν βάση στο 1/3 της φόρμας ζύμη American Brownies, και στο άλλο 1/3 soft cookies με το Panettone Cake.
Φουρνίστε μαζί στους 170 °C για 15 λεπτά αναλόγως την φόρμα.
Μόλις κρυώσει, ξεφορμάρετε.
Ντεκόρ
Chocolatier Pistachio.
