Βασιλόπιτα
Βασιλόπιτα
Αρωματική βασιλόπιτα. - Marba Butterscotch
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Marba Butterscotch | 1.000 gr | |
Μαργαρίνη Princess | 400 gr | |
Νερό | 150 gr | |
Αυγά | 450 gr | |
Black line κύβοι πορτοκάλι | 100 gr | |
Αμύγδαλα | 150 gr | |
Μαχλέπι | 10 gr | |
Κανέλα | 5 gr | |
Γαρίφαλλο | 1 gr | |
Μοσχοκάρυδο | 4 gr | |
Μαστίχα | 2 gr | |
Βανίλια | 2 gr | |
Décor Icing White | υλικά διακόσμησης |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ, εκτός από το πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Στο τέλος προσθέστε το Black Line κύβοι πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε για άλλο 1 λεπτό.
Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 150 °C για 50-60 λεπτά ανάλογα το βάρος.
Διακοσμήστε με Décor Icing White.
Προϊόντα
Marba Butterscotch
Μίγμα για παραδοσιακού κέικ τύπου Madeira με άρωμα βουτύρου.