Κέικ Κέικ

Βασιλόπιτα 

Αρωματική βασιλόπιτα. - Marba Butterscotch

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Marba Butterscotch 1.000 gr
Μαργαρίνη Princess 400 gr
Νερό 150 gr
Αυγά 450 gr
Black line κύβοι πορτοκάλι 100 gr
Αμύγδαλα 150 gr
Μαχλέπι 10 gr
Κανέλα 5 gr
Γαρίφαλλο 1 gr
Μοσχοκάρυδο 4 gr
Μαστίχα 2 gr
Βανίλια 2 gr
Décor Icing White υλικά διακόσμησης

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ, εκτός από το πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Στο τέλος προσθέστε το Black Line κύβοι πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε για άλλο 1 λεπτό.

Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.

Φουρνίστε στους 150 °C για 50-60 λεπτά ανάλογα το βάρος.

Διακοσμήστε με Décor Icing White.

Βασιλόπιτα

Προϊόντα

Marba Butterscotch

Μίγμα για παραδοσιακού κέικ τύπου Madeira με άρωμα βουτύρου.