Cake
Cake
Παραδοσιακό κέικ τύπου Madeira με ιδιαίτερο άρωμα βουτύρου. - Marba Butterscotch
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Marba Butterscotch | 2.000 gr |
Αυγά | 900 gr |
Μαργαρίνη Princess | 900 gr |
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού (προαιρετικά) |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, για 7-8 λεπτά, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη και ομοιογενής. Τέλος, προσθέστε το ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι, φροντίζοντας να αναμειχθούν καλά στη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τα έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή αφού τα έχετε ψεκάσει με Carlo.
Φουρνίστε στους 180 - 200°C, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου (π.χ. για 45-60 λεπτά κέικ βάρους 1/2 κιλού σε «κλασσικούς» φούρνους ζαχ/κής, με ταμπάνι κ.λ.π.).
Αφού κρυώσουν, τα κέικ είναι έτοιμα για διακόσμηση.
Προϊόντα
Marba Butterscotch
Μίγμα για παραδοσιακού κέικ τύπου Madeira με άρωμα βουτύρου.