Κέικ Κέικ

Βασιλόπιτα Βουτύρου

Βασιλόπιτα με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση βουτύρου.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Marba Butterscotch 2.000 g
Αυγά 900 g
Μαργαρίνη Princess 700 g
Βούτυρο γάλακτος 99% 270 g
Καρύδι ψίχα ψιλοκομμένη 400 g
Κανέλα 2 g
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού 2 τμχ.

Εκτέλεση

Χτυπήστε όλα μαζί τα βασικά υλικά στη μεγάλη ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό» για 7-8 λεπτά μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη και ομοιογενής.

Στο τέλος προσθέστε το ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι και το καρύδι φροντίζοντας να αναμιχθούν καλά στη ζύμη.

Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

Φουρνίστε στους 170°C, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου.

Αφού κρυώσουν, οι βασιλόπιτες είναι έτοιμες για διακόσμηση.

Βασιλόπιτα Βουτύρου

Προϊόντα

Marba Butterscotch

Μίγμα για παραδοσιακού κέικ τύπου Madeira με άρωμα βουτύρου.