Zero Tiramisu
Zero Tiramisu
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Zero | 1.000 g | Σαμπλέ |
Αυγά | 200 g | |
Βούτυρο 99% | 400 g | |
Αλεύρι μαλακό | 400 g | |
Νερό | 80 g | |
Mama's Zero | 500 g | Μπισκουί |
Αυγά | 225 g | |
Ηλιέλαιο | 225 g | |
Νερό | 125 g | |
Νερό | 625 g | Κρέμα |
Ξηρό κρασί Marsala | 625 g | |
Nescafe | 20 g | |
Minuta Zero | 500 g | |
Choco Drops Zero | 175 g | |
Mascarpone | 250 g | |
Casa Cream 35% | 750 g | |
Casa Cream 35% | 1.500 g | Γλασάζ |
Μαλτιτόλη | 210 g | |
Φύλλα ζελατίνης | 6 τμχ | |
Choco Drops Zero | 350 g | |
Κακάο | Extra |
Εκτέλεση
Σαμπλέ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.
Μπισκουί
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ. Χτυπήστε με το φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρετε σε μια λαμαρίνα 60x40 cm. Ψήστε στους 180 °C για 9-11 λεπτά.
Κρέμα
Βράζετε το νερό, το κρασί και το Nescafe, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη Minuta Zero.
Ανακατεύετε γρήγορα με το σύρμα και προσθέτε το Choco drops zero, ομογενοποιείτε μέχρι να λιώσει και τέλος προσθέτετε το Mascarpone.
Αφού φτιάξετε τη κρέμα, αφρατεύετε με την Casa Cream 35%.
Γλασάζ
Βράζετε την Casa Cream 35% με τη μαλτιτόλη, κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ζελατίνη και τέλος τη σοκολάτα και μπιμάρετε για να ομογενοποιηθεί. Γλασάρετε την κατεψυγμένη πάστα στους 28 °C.