Κέικ Κέικ

Zero Tiramisu

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Zero 1.000 g Σαμπλέ
Αυγά 200 g
Βούτυρο 99% 400 g
Αλεύρι μαλακό 400 g
Νερό 80 g
Mama's Zero 500 g Μπισκουί
Αυγά 225 g
Ηλιέλαιο 225 g
Νερό 125 g
Νερό 625 g Κρέμα
Ξηρό κρασί Marsala 625 g
Nescafe 20 g
Minuta Zero 500 g
Choco Drops Zero 175 g
Mascarpone 250 g
Casa Cream 35% 750 g
Casa Cream 35% 1.500 g Γλασάζ
Μαλτιτόλη 210 g
Φύλλα ζελατίνης 6 τμχ
Choco Drops Zero 350 g
Κακάο Extra

Εκτέλεση

Σαμπλέ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.

Μπισκουί
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ. Χτυπήστε με το φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρετε σε μια λαμαρίνα 60x40 cm. Ψήστε στους 180 °C για 9-11 λεπτά.


Κρέμα
Βράζετε το νερό, το κρασί και το Nescafe, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη Minuta Zero.
Ανακατεύετε γρήγορα με το σύρμα και προσθέτε το Choco drops zero, ομογενοποιείτε μέχρι να λιώσει και τέλος προσθέτετε το Mascarpone.
Αφού φτιάξετε τη κρέμα, αφρατεύετε με την Casa Cream 35%.


Γλασάζ
Βράζετε την Casa Cream 35% με τη μαλτιτόλη, κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ζελατίνη και τέλος τη σοκολάτα και μπιμάρετε για να ομογενοποιηθεί. Γλασάρετε την κατεψυγμένη πάστα στους 28 °C.

Zero Tiramisu