Τάρτα σοκολάτας Zero
Τάρτα σοκολάτας Zero
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Zero | 1.000 g | Τάρτα |
Αυγά | 200 g | |
Βούτυρο 99% | 400 g | |
Αλεύρι μαλακό | 400 g | |
Νερό | 80 g | |
Pasta Cacao Sugar Free | 212 g | |
Choco Drops Zero | 500 g | Γκανάζ |
Casa Cream 35% | 500 g | |
Αυγό (κρόκος) | 100 g | |
Cranberries | extra |
Εκτέλεση
Τάρτα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.
Προψήστε την τάρτα στους 170 °C για 13 λεπτά.
Γκανάζ
Ζεσταίνετε την Casa Cream 35% και ομογενοποιείτε με το Choco Drops Zero.
Προσθέστε τον κρόκο του αυγού και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.
Σερβίρετε το γκανάζ μέσα στην τάρτα και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 120 °C για 12 λεπτά.