Τάρτα Φρούτων Zero
Τάρτα Φρούτων Zero
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Zero | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (σπορέλαιο) | 400 g | Για το κέικ |
Νερό | 400 g | Για το κέικ |
Pasta Pistacchio Puro | 170 g | Για το κέικ |
Mama’s Zero | 1.000 g | Για την τάρτα |
Αυγά | 200 g | Για την τάρτα |
Βούτυρο 99% | 400 g | Για την τάρτα |
Αλεύρι μαλακό | 400 g | Για την τάρτα |
Νερό | 80 g | Για την τάρτα |
Minuta Zero | 400 g | Για την κρέμα |
Νερό | 1.000 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 400 g | Για την κρέμα |
Φρέσκα φρούτα εποχής | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Για την τάρτα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας. Γεμίστε μέχρι το 1/3 της φόρμας cake και ψήστε στους 170°C
για 20 λεπτά πρίπου.
Για την κρέμα
Βάλτε το νερό με την Minuta Zero στο μίξερ και χτυπήστε το στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 3 λεπτά.
Αφρατέψτε ξεχωριστά την Casa Cream 35%.
Τελος ομογενοποιείτε.