Κέικ Κέικ

Τούρτα Black Forest

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Olikis 1.000 g για τη βάση
Βούτυρο 82% 230 g για τη βάση
Νερό 110 g για τη βάση
Κρύο νερό 500 g για την κρέμα σοκολάτας
Γάλα 500 g για την κρέμα σοκολάτας
Minuta Choco 400 g για την κρέμα σοκολάτας
Ζάχαρη 140 g για την κρέμα σοκολάτας
Σαντιγί 400 g για την κρέμα σοκολάτας
Κρύο νερό 800 g για τη λευκή κρέμα
Γάλα 400 g για τη λευκή κρέμα
Minuta Ivoire 500 g για τη λευκή κρέμα
Σαντιγί 600 g για τη λευκή κρέμα
Chocolatier Choco Rice 1.000 g για την επικάλυψη Ι
Ηλιέλαιο 100 g για την επικάλυψη Ι
Masca Amarena για την επικάλυψη ΙI
Fruitful Red Cherry 500 g για το compote κεράσι
Νερό 50 g για το compote κεράσι
Φύλλα ζελατίνης 2 τμχ για το compote κεράσι

Εκτέλεση

Για τη βάση

Χτυπήστε όλα τα υλικά με φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Ψήστε σε ταψί 30×40 για 16 λεπτά στους 190 °C.

Εκτέλεση για την κρέμα σοκολάτας

Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά για για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Ομογενοποιήστε με την σαντιγί.

Για τη λευκή κρέμα

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Ενσωματώστε με τη σαντιγί.

Για το compote κεράσι

Μαλακώστε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε microwave και μπιμάρετε.

Για την επικάλυψη Ι

Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε microwave.

Μοντάρισμα

Τοποθετήστε στη βάση τη μπάρα ολικής στο επιθυμητό τσέρκι τούρτας. Με μια σακούλα ζαχ/κης βάλτε μέχρι τη μέση στο τσέρκι Minuta Choco. Αφού έχετε καταψύξει το compote (σε μικροτερο τσερκι) τοποθετήστε το στο κέντρο. Κλείστε με τη Minuta Ivoire και καταψύξτε. Επικαλύψτε με την Masca Amarena και αφαιρέστε το τσέρκι.

Βουτήξτε τις πλαϊνές επιφάνειες της τούρτας στο Chocolatier Choco Rice. Διακοσμήστε κατά βούληση.

Τούρτα Black Forest

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.