Τούρτα Black Forest
Τούρτα Black Forest
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Olikis | 1.000 g | για τη βάση |
Βούτυρο 82% | 230 g | για τη βάση |
Νερό | 110 g | για τη βάση |
Κρύο νερό | 500 g | για την κρέμα σοκολάτας |
Γάλα | 500 g | για την κρέμα σοκολάτας |
Minuta Choco | 400 g | για την κρέμα σοκολάτας |
Ζάχαρη | 140 g | για την κρέμα σοκολάτας |
Σαντιγί | 400 g | για την κρέμα σοκολάτας |
Κρύο νερό | 800 g | για τη λευκή κρέμα |
Γάλα | 400 g | για τη λευκή κρέμα |
Minuta Ivoire | 500 g | για τη λευκή κρέμα |
Σαντιγί | 600 g | για τη λευκή κρέμα |
Chocolatier Choco Rice | 1.000 g | για την επικάλυψη Ι |
Ηλιέλαιο | 100 g | για την επικάλυψη Ι |
Masca Amarena | για την επικάλυψη ΙI | |
Fruitful Red Cherry | 500 g | για το compote κεράσι |
Νερό | 50 g | για το compote κεράσι |
Φύλλα ζελατίνης | 2 τμχ | για το compote κεράσι |
Εκτέλεση
Για τη βάση
Χτυπήστε όλα τα υλικά με φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Ψήστε σε ταψί 30×40 για 16 λεπτά στους 190 °C.
Εκτέλεση για την κρέμα σοκολάτας
Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά για για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Ομογενοποιήστε με την σαντιγί.
Για τη λευκή κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Ενσωματώστε με τη σαντιγί.
Για το compote κεράσι
Μαλακώστε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε microwave και μπιμάρετε.
Για την επικάλυψη Ι
Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε microwave.
Μοντάρισμα
Τοποθετήστε στη βάση τη μπάρα ολικής στο επιθυμητό τσέρκι τούρτας. Με μια σακούλα ζαχ/κης βάλτε μέχρι τη μέση στο τσέρκι Minuta Choco. Αφού έχετε καταψύξει το compote (σε μικροτερο τσερκι) τοποθετήστε το στο κέντρο. Κλείστε με τη Minuta Ivoire και καταψύξτε. Επικαλύψτε με την Masca Amarena και αφαιρέστε το τσέρκι.
Βουτήξτε τις πλαϊνές επιφάνειες της τούρτας στο Chocolatier Choco Rice. Διακοσμήστε κατά βούληση.
Προϊόντα
Mama's Olikis
Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.