Speculoos cookie layered ολικής
Speculoos cookie layered ολικής
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Olikis | 1.000 g | για τα mini layered |
Ηλιέλαιο | 400 g | για τα mini layered |
Νερό | 400 g | για τα mini layered |
Dip White | 1.000 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Μαργαρίνη Princess | 500 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Pasta Speculoos Cookie | 120 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Variegone Speculoos Cookie | extra υλικά |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τα mini layered
Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά. Σερβίρετε σε ταψί 30x40 και ψήστε στους 160 °C για 35-40 λεπτά περίπου, ανάλογα τον τύπο του φούρνου.
Εκτέλεση για την κρέμα βουτύρου
Χτυπήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά, μέχρι να διογκωθεί.
Μοντάρισμα
Αφού κρυώσει το κέικ, κόψτε με το επιθυμητό κουπάτ. Με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής και ενός κορνέ, στήστε το mini layered, φροντίζοντας στο κέντρο να προσθέσετε Variegone Speculoos Cookie. Γαρνίρετε κατά βούληση.
Προϊόντα
Mama's Olikis
Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.