Κέικ Κέικ

Speculoos cookie layered ολικής

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Olikis 1.000 g για τα mini layered
Ηλιέλαιο 400 g για τα mini layered
Νερό 400 g για τα mini layered
Dip White 1.000 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Μαργαρίνη Princess 500 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Pasta Speculoos Cookie 120 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Variegone Speculoos Cookie extra υλικά

Εκτέλεση

Εκτέλεση για τα mini layered

Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά. Σερβίρετε σε ταψί 30x40 και ψήστε στους 160 °C για 35-40 λεπτά περίπου, ανάλογα τον τύπο του φούρνου.

Εκτέλεση για την κρέμα βουτύρου

Χτυπήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά, μέχρι να διογκωθεί.

Μοντάρισμα

Αφού κρυώσει το κέικ, κόψτε με το επιθυμητό κουπάτ. Με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής και ενός κορνέ, στήστε το mini layered, φροντίζοντας στο κέντρο να προσθέσετε Variegone Speculoos Cookie. Γαρνίρετε κατά βούληση.

Speculoos cookie layered ολικής

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.