Κέικ Κέικ

Κέικ φόρμας

Κέικ με σπιτική γεύση, με αλεύρι ολικής

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama’s Olikis 2.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 800 g
Νερό 800 g

Εκτέλεση

Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα (μεσαία), μέχρι να σχηματιστεί ρευστή ζύμη, χωρίς σβώλους.


Σερβίρετε τη ρευστή ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντας τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τα έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή αφού τα έχετε ψεκάσει με Carlo.

Φουρνίστε στους 180°C για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου. Ενδεικτικά για 45 – 50 λεπτά για κέικ του μισού κιλού σε φούρνο κλασικού τύπου (ταμπανωτό).

Αφού κρυώσουν τα κέικ, είναι έτοιμα για διακόσμηση και σερβίρισμα.

Κέικ φόρμας

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.