Cupcakes ολικής με μήλο και κανέλα
Cupcakes ολικής με μήλο και κανέλα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Olikis | 1.000 g | |
Νερό | 400 g | |
Ηλιέλαιο | 400 g | |
Αυγά | 100 g | |
Fruitful Apple | 300 g | |
Κανέλα | 20 g | |
Dip White | 1.000 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Μαργαρίνη Princess | 500 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Delicevover Avorio | 250 g | για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα |
Digestive Cookies | 1.000 g | για τα μπισκότα διακόσμησης |
Μαργαρίνη Princess | 400 g | για τα μπισκότα διακόσμησης |
Αυγά | 50 g | για τα μπισκότα διακόσμησης |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τα cupcakes
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το μήλο στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Προσθέστε το μήλο και ομογενοποιήστε ελαφρώς. Σερβίρετε σε φορμάκια και ψήστε στους 170°C για 20-25 λεπτά, ανάλογα τον τύπο του φούρνου.
Εκτέλεση για την κρέμα βουτύρου
Τοποθετήστε τη μαργαρίνη και το Dip White στο μίξερ και χτυπήστε για περίπου 5 λεπτά με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να διογκωθεί το μείγμα. Προσθέστε το Delicecover Avorio και χτυπήστε ελαφρώς μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Εκτέλεση για τα μπισκότα διακόσμησης
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 2-4 mm αναμεσά σε δυο αντικολλητικές λαδόκολλες με τη βοήθεια ενός πλάστη.
Ψήστε στους 170°C για περίπου 15 λεπτά ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.
Μοντάρισμα
Αφού κρυώσουν καλά τα cupcakes γαρνίρετε με το επιθυμητό κορνέ την κρέμα βουτύρου και τοποθετήστε το μπισκότο ντεκόρ.
Προϊόντα
Mama's Olikis
Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.