Κέικ Κέικ

Μελομακάρονα με χυμό πορτοκάλι και μπαχαρικά

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Olikis 500 g
Αλεύρι 70% μαλακό 200 g
Σιμιγδάλι ψιλό 160 g
Φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 150 g
Ηλιέλαιο 250 g
Κανέλα 5 g
Τζίντζερ 4 g
Μουσταφίνη 25 g
Νερό 1.000 g για το σιρόπι
Ζάχαρη 1.000 g για το σιρόπι
Γλυκόζη 500 g για το σιρόπι
Μέλι 500 g για το σιρόπι

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.

Χωρίστε σε μερίδες και σχηματίστε μικρές μπάλες. Περάστε από σχάρα για να πάρουν σχήμα.

Ψήστε στους 170°C για περίπου 22 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος.

Περάστε με μέλι και διακοσμήστε με σπασμένο καρύδι.

Μελομακάρονα με χυμό πορτοκάλι και μπαχαρικά

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.