Deco Πάστα Αμυγδάλου
Deco Πάστα Αμυγδάλου
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Deco | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 300 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Ζάχαρη | 50 g | Για το κέικ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Pasta Mandorla di Toritto | 60 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
Arabesque White 30% | 1.000 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 200 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Καβουρντισμένο αμύγδαλο | 300 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Casa Cream 35% | extra υλικά | |
Ζάχαρη άχνη | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170°C (ιδανικά 165°C), για 25 – 30 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος και το βάρος.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Mandorla di Toritto και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε. Τέλος, προσθέστε το καβουρντισμένο αμύγδαλο.