Κέικ Κέικ

Deco Πάστα Αμυγδάλου

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Deco 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 300 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Ζάχαρη 50 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Pasta Mandorla di Toritto 60 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Arabesque White 30% 1.000 g Για την τραγανή επικάλυψη
Ηλιέλαιο 200 g Για την τραγανή επικάλυψη
Καβουρντισμένο αμύγδαλο 300 g Για την τραγανή επικάλυψη
Casa Cream 35% extra υλικά
Ζάχαρη άχνη extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση.

Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170°C (ιδανικά 165°C), για 25 – 30 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος και το βάρος.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Mandorla di Toritto και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε. Τέλος, προσθέστε το καβουρντισμένο αμύγδαλο.

Deco Πάστα Αμυγδάλου