Coffee Break Cake
Coffee Break Cake
Moist & Creamy! - Mama's Deco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Deco | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 300 gr | υλικά cake |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 gr | υλικά cake |
Νερό | 250 gr | υλικά cake |
Nescafe πούδρα | 8 gr | extra υλικά |
Νερό | 20 gr | extra υλικά |
Bitter Caramel (πάστα) | 22 gr | extra υλικά |
Variegone Dulce di Latte | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά του cake μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Προσθέστε το Nescafe (αφού το έχετε αραιώσει σε 20 gr νερό) και την πάστα Bitter Caramel.
Ανακατέψτε με το χέρι «15 βόλτες».
Σερβίρετε σε στρογγυλές φόρμες.
Διακοσμήστε κάνοντας ομόκεντρους κύκλους με Variegone Dulce di Latte και τριμμένο μπισκότο.
Φουρνίστε στους 165°C για 40 – 42 λεπτά.
Προϊόντα
Mama's Deco
Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.