Κέικ Κέικ

Cake Σοκολάτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco (σοκολάτα) 1.000 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 gr
Νερό 250 gr
Ζάχαρη 50 gr

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους και προσθέστε κατά βούληση στην επιφάνεια της ζύμης φρουτοσκευάσματα και κρέμα κατάλληλη για ψήσιμο.

Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170°C (ιδανικά 165°C), για 30 – 55 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος, το βάρος, την ποσότητα των φρούτων και τον τύπο του φούρνου.

Πληροφορίες Προϊόντος

Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε φρούτα ή κρέμα στην επιφάνεια της ζύμης, μην βάλετε ζάχαρη στη ζύμη.

Cake Σοκολάτα

Προϊόντα

Mama's Deco

Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.