Cake Σοκολάτα
Cake Σοκολάτα
Moist & Creamy! - Mama's Deco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Mama's Deco (σοκολάτα) | 1.000 gr |
Αυγά | 300 gr |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 gr |
Νερό | 250 gr |
Ζάχαρη | 50 gr |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους και προσθέστε κατά βούληση στην επιφάνεια της ζύμης φρουτοσκευάσματα και κρέμα κατάλληλη για ψήσιμο.
Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170°C (ιδανικά 165°C), για 30 – 55 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος, το βάρος, την ποσότητα των φρούτων και τον τύπο του φούρνου.
Πληροφορίες Προϊόντος
Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε φρούτα ή κρέμα στην επιφάνεια της ζύμης, μην βάλετε ζάχαρη στη ζύμη.
Προϊόντα
Mama's Deco
Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.