Cake Αμυγδάλου
Cake Αμυγδάλου
Moist & Creamy! - Mama's Deco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Mama's Deco | 1.000 gr |
Maro I (αμυγδαλόπαστα) | 300 gr |
Αυγά | 300 gr |
Λάδι | 380 gr |
Νερό | 250 gr |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη (η αμυγδαλόπαστα Maro I να βρίσκεται εκτός ψυγείου).
Φουρνίστε για 45 λεπτά στους 165 – 170°C.
Μόλις το προϊόν κρυώσει, γυαλίστε με Eldorado (ζεστό ζελέ) και διακοσμήστε με τριμμένο φιλέ αμυγδάλου.
Προϊόντα
Mama's Deco
Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.