Βασιλόπιτα Καρύδι - Κανέλα
Βασιλόπιτα Καρύδι - Κανέλα
Moist & Creamy! - Mama's Deco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Deco | 1.000 gr | |
Βούτυρο γάλακτος 99% | 75 gr | |
Σπορέλαιο (ή καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) | 380 gr | |
Αυγά | 300 gr | |
Νερό | 250 gr | |
Ζάχαρη | 150 gr | |
Καρύδι σπασμένο καλά | 200 gr | |
Κανέλα | 4 gr | |
Chocolatier Avorio Cream | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Στο τέλος προσθέστε το καρύδι και την κανέλα φροντίζοντας να αναμιχθεί καλά στη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντας τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Φουρνίστε στους 160°C για 45 – 50 λεπτά, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου.
Αφού κρυώσει, η βασιλόπιτα είναι έτοιμη για διακόσμηση.
Επικαλύψτε με Chocolatier Avorio Cream.
Φτιάξτε ένα μίγμα από μπισκότο, μαύρη ζάχαρη και πάστα Bitter Caramel και πασπαλίστε ελαφρά πάνω από την επικάλυψη.
Προϊόντα
Mama's Deco
Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.