Κέικ Κέικ

Πορτοκαλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Cake 500 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 175 gr υλικά cake
Νερό 175 gr υλικά cake
Αυγά 100 gr υλικά cake
Ξύσμα πορτοκάλι 1 τμχ. υλικά cake
Cheese Cream Phill 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα Πλήρες 3,5% λιπαρά 700 gr υλικά κρέμας
Αυγά 220 gr υλικά κρέμας
Γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά 600 gr υλικά κρέμας
Ξύσμα πορτοκάλι 1 τμχ. υλικά κρέμας
Paletta Cold Gel Neutral extra υλικά
Carlo extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το cake και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.

Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι, αφού πρώτα τα έχετε ψεκάσει με Carlo, γεμίζοντάς τα μέχρι το 1/4 του ύψους τους.

Για την κρέμα: αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Προσθέστε στη συνέχεια το γιαούρτι και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίστε να αναμιγνύετε στη γρήγορη ταχύτητα για 2-3 λεπτά.

Σερβίρετε την κρέμα γεμίζοντας έως τα ¾ του ύψους της φόρμας.

Ολοκληρώστε με την ρευστή ζύμη 0,5cm κάτω από το χείλος.

Φουρνίστε στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Αφού κρυώσει η πορτοκαλόπιτα, «γυαλίστε» την με ουδέτερο ζελέ Paletta Cold Gel Neutral.

Πορτοκαλόπιτα

Προϊόντα

Mama's Cake

Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.