Κουλουράκια Σμυρνέικα
Κουλουράκια Σμυρνέικα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Cake | 1.000 g | |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 880 g | |
Μαργαρίνη Princess | 620 g | |
Ηλιέλαιο | 120 g | |
Μουσταφίνη | 80 g | |
Νερό | 70 g | |
Κανέλα | 10 g | |
Σουσάμι | για τη διακόσμηση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 15-20 g και μορφοποιήστε κατά βούληση.
Περάστε με σουσάμι και τοποθετήστε τα κουλουράκια σε λαμαρίνα.
Φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.