Κουλουράκια με μαρμελάδα
Κουλουράκια με μαρμελάδα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Cake | 1.000 g | |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 880 g | |
Μαργαρίνη Princess | 620 g | |
Ηλιέλαιο | 120 g | |
Νερό | 120 g | |
Μαρμελάδα | για τη διακόσμηση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 20-25 g και μορφοποιήστε σε μπαλάκια.
Τοποθετήστε σε ταψί και πιέστε στο κέντρο της ζύμης μέχρι τη μέση για να δημιουργηθεί χώρος για τη μαρμελάδα.
Φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22-25 λεπτά.