Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα
Όλη η παράδοση σε μία μπουκιά. - Mama's Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Mama's Cake | 2.000 gr |
Ηλιέλαιο | 800 gr |
Νερό | 800 gr |
Καρύδια χονδροτριμμένα | 400 gr |
Κανέλα σκόνη | 2 κ.γ. |
Γαρύφαλλο σκόνη | 2 κ.γ. |
Σιρόπι 27 βαθμών («γράδα») | μέχρι 2 kg |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και το σιρόπι, στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε τα καρύδια στην ζύμη, φροντίζοντας να ανακατευθούν καλά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκια (βουτυρωμένα και αλευρωμένα), γεμίζοντάς τα μέχρι την μέση του ύψους τους με ζύμη.
Φουρνίστε στους 180°C για 45 λεπτά περίπου.
Χαράξτε την καρυδόπιτα κατά βούληση.
Σιροπιάστε τις καρυδόπιτες κατά βούληση τόσο σαν διαδικασία (κρύο – ζεστό), όσο και από άποψη ποσότητας σιροπιού.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tips
Το κρύο σιρόπι πρέπει να προστεθεί στις ψημένες ζεστές καρυδόπιτες ή αντιστρόφως.
Η ποσότητα του σιροπιού είναι ενδεικτική. Οι καρυδόπιτες αυτές μπορούν ακόμη και να μην σιροπιαστούν καθόλου ή να δεχθούν σιρόπι σε ποσότητα ίσο με το μισό του βάρους τους.
Προϊόντα
Mama's Cake
Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.