Βασιλόπιτα με κρέμα γάλακτος
Βασιλόπιτα με κρέμα γάλακτος
Βασιλόπιτα με πλούσια γεύση, αφράτη διόγκωση και πυκνή δομή. - Mama's Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Cake | 2.000 gr | υλικά cake |
Λάδι | 750 gr | υλικά cake |
Νερό | 750 gr | υλικά cake |
Casa Cream UHT | 150 gr | υλικά cake |
Ξύσμα πορτοκάλι | 1-2 τμχ. | υλικά cake |
Καραμελωμένα αμύγδαλα (τριμμένα) | 200 gr | extra υλικά |
Decor Icing White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το cake και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Η ζύμη στο τέλος της ανάμιξης θα είναι ρευστή, χωρίς διόγκωση.
Προσθέστε τα καραμελωμένα αμύγδαλα και αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 3/4 του ύψους τους.
Φουρνίστε στους 150 - 160°C, για 50 - 55 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των σκευών και με τον τύπο του φούρνου.
Αφού κρυώσουν, διακοσμήστε με Decor Ιcing White.
Προϊόντα
Mama's Cake
Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.