Muffin καρυδιού
Muffin καρυδιού
Τέλεια για πρωινό ή brunch.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Karidi Primo | 1.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 400 g |
Νερό | 400 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε στη ζύμη κατά βούληση σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή άλλες προσθήκες και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμες “Tulip Muffin Cups” και ψήστε στους 185 - 190°C. Για muffin βάρους 90-100 g φουρνίστε για 30-35 λεπτά.
Προϊόντα
Karidi Primo
Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.