Κορμός καρυδιού
Κορμός καρυδιού
Μια εύκολη εφαρμογή που απαιτεί ελάχιστα υλικά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Karidi Primo | 1.200 g | υλικά ζύμης |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 450 g | υλικά ζύμης |
Νερό | 400 g | υλικά ζύμης |
Mousse Du Chef | 1.000 g | υλικά γέμισης |
Πλήρες γάλα | 1.600 g | υλικά γέμισης |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Απλώστε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 χιλιοστών.
Ψήστε στους 170°C για 8-10 λεπτά.
Τοποθετήστε το γάλα στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Mousse du Chef και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Αφού κρυώσει το ψημένο «φύλλο», απλώστε ομοιόμορφα στην ψημένη ζύμη τη γέμιση και ρολλάρετε, ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός. Προαιρετικά, μπορείτε να ενισχύσετε τη γέμιση απλώνοντας και μια στρώση Chocolatier Choco Bisc (αφράτο τραγανό μαύρο μπισκότο σε σάλτσα σοκολάτας).
Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.
Προϊόντα
Karidi Primo
Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.