Κέικ Κέικ

Καρυδόπιτα με panacotta

Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τους χειμερινούς μήνες.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Karidi Primo 1.000 g για την καρυδόπιτα
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 g για την καρυδόπιτα
Νερό 380 g για την καρυδόπιτα
Καρύδι τρίμμα (προαιρετικά) 200 g για την καρυδόπιτα
Σιρόπι ±1.200 , 28-29 °C (γράδα) για την καρυδόπιτα
Pannacotta Mix 500 g για την panacotta
Γάλα πλήρες 1.100 g για την panacotta
Casa Cream 35% 1000 g για την panacotta

Εκτέλεση

Εκτέλεση καρυδόπιτας​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 3 λεπτά, προσθέτοντας το καρύδι στο τέλος.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος.

Φουρνίστε στους 160 °C .

Εκτέλεση panacotta​

Διαλύστε το Pannacotta Mix στην μισή ποσότητα του γάλακτος και Casa Cream 35% σε κατσαρόλα, αναδεύοντας με σύρμα διαρκώς μέχρι να βράσει.

Προσθέστε το υπόλοιπο γάλα και Casa Cream 35% αναδεύοντας συνεχώς.

Γεμίστε τα σκεύη με την καρυδόπιτα και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.

Καρυδόπιτα με panacotta