

Καρυδόπιτα με panacotta
Καρυδόπιτα με panacotta
Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τους χειμερινούς μήνες.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Karidi Primo | 1.000 g | για την καρυδόπιτα |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 g | για την καρυδόπιτα |
Νερό | 380 g | για την καρυδόπιτα |
Καρύδι τρίμμα (προαιρετικά) | 200 g | για την καρυδόπιτα |
Σιρόπι | ±1.200 , 28-29 °C (γράδα) | για την καρυδόπιτα |
Pannacotta Mix | 500 g | για την panacotta |
Γάλα πλήρες | 1.100 g | για την panacotta |
Casa Cream 35% | 1000 g | για την panacotta |
Εκτέλεση
Εκτέλεση καρυδόπιτας
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 3 λεπτά, προσθέτοντας το καρύδι στο τέλος.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος.
Φουρνίστε στους 160 °C .
Εκτέλεση panacotta
Διαλύστε το Pannacotta Mix στην μισή ποσότητα του γάλακτος και Casa Cream 35% σε κατσαρόλα, αναδεύοντας με σύρμα διαρκώς μέχρι να βράσει.
Προσθέστε το υπόλοιπο γάλα και Casa Cream 35% αναδεύοντας συνεχώς.
Γεμίστε τα σκεύη με την καρυδόπιτα και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
