Κέικ Κέικ

Τάρτα Matcha, Βατόμουρο, Φράουλα, Πασατέμπο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 500 g Για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 450 g Για την τάρτα
Βούτυρο 99% 300 g Για την τάρτα
Αυγά 300 g Για την τάρτα
Green Matcha Tea Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 350 g Για το κέικ
Λάδι 300 g Για το κέικ
Νερό 200 g Για το κέικ
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) Για το κέικ
Fruitful Raspberry 250 g Για το κουλί
Fruitful Strawberry 250 g Για το κουλί
Νερό 50 g Για το κουλί
Ζελατίνη 2 τμχ Για το κουλί
Νερό 400 g Για την κρέμα
Γάλα 200 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 250 g Για την κρέμα
Roma Top 300 g Για την κρέμα
Pasta Passatempo 80 g Για την κρέμα
Paletta Cold Gel 600 g Για την επικάλυψη
Eldorado 200 g Για την επικάλυψη
Νερό 200 g Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.

Aνοίξτε τη ζύμη σε τσέρκια τάρτας. Ψήστε για 10 λεπτά στους 170 °C.

Ετοιμάστε το κέικ χτυπώντας όλα τα υλικά με το σύρμα για λίγο στην αργή και μετά για 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Προσθέστε μια λεπτή στρώση κέικ στις προψημένες τάρτες και ψήστε για 13 λεπτά ακόμη.

Αφού ψηθούν και κρυώσουν οι τάρτες προσθέστε το κουλί μέχρι το χείλος της τάρτας και παγώστε.

Στις αντίστοιχες φόρμες σιλικόνης γεμίστε με κρέμα, προσθέστε ένα λεπτό φύλλο κέικ και βάλτε να παγώσουν καλά.

Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.

Τάρτα Matcha, Βατόμουρο, Φράουλα, Πασατέμπο