Τάρτα Matcha, Βατόμουρο, Φράουλα, Πασατέμπο
Τάρτα Matcha, Βατόμουρο, Φράουλα, Πασατέμπο
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Green Matcha Tea Cake | 500 g | Για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 450 g | Για την τάρτα |
Βούτυρο 99% | 300 g | Για την τάρτα |
Αυγά | 300 g | Για την τάρτα |
Green Matcha Tea Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 350 g | Για το κέικ |
Λάδι | 300 g | Για το κέικ |
Νερό | 200 g | Για το κέικ |
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) | Για το κέικ | |
Fruitful Raspberry | 250 g | Για το κουλί |
Fruitful Strawberry | 250 g | Για το κουλί |
Νερό | 50 g | Για το κουλί |
Ζελατίνη | 2 τμχ | Για το κουλί |
Νερό | 400 g | Για την κρέμα |
Γάλα | 200 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 250 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 300 g | Για την κρέμα |
Pasta Passatempo | 80 g | Για την κρέμα |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.
Aνοίξτε τη ζύμη σε τσέρκια τάρτας. Ψήστε για 10 λεπτά στους 170 °C.
Ετοιμάστε το κέικ χτυπώντας όλα τα υλικά με το σύρμα για λίγο στην αργή και μετά για 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Προσθέστε μια λεπτή στρώση κέικ στις προψημένες τάρτες και ψήστε για 13 λεπτά ακόμη.
Αφού ψηθούν και κρυώσουν οι τάρτες προσθέστε το κουλί μέχρι το χείλος της τάρτας και παγώστε.
Στις αντίστοιχες φόρμες σιλικόνης γεμίστε με κρέμα, προσθέστε ένα λεπτό φύλλο κέικ και βάλτε να παγώσουν καλά.
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.