Matcha Tea Layered Cake
Matcha Tea Layered Cake
Green Matcha Tea Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Green Matcha Tea Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Νερό | 200 gr | υλικά cake |
Μαργαρίνη Princess | 500 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Dip White | 1.000 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Fine Cream Fresh Dairy | 100 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Limone Piu (πάστα) – προαιρετικά | 40 - 60 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Digestive Cookies | 500 gr | υλικά crumble |
Μαργαρίνη Princess | 80 gr | υλικά crumble |
Χρώμα πράσινο λιποδιάλυτο | υλικά crumble | |
Ζάχαρη κρυσταλλική | extra υλικά | |
Χρώμα πράσινο λιποδιάλυτο | extra υλικά | |
Scaldis White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.
Σερβίρετε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια της επιλογής σας γεμίζοντάς τα έως τα 2/3 του ύψους τους.
Ψήστε στους 160 °C για 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.
Για το crumble αναμείξτε με το φτερό όλα τα υλικά στο μίξερ. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 13-15 λεπτά.
Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm .
Επικαλύψτε το layered cake με την βουτυρόκρεμα και καταψύξτε για λίγα λεπτά.
Πασπαλίστε με την χρωματισμένη ζάχαρη και διακοσμήστε με τη χρωματισμένη Scaldis White και τα βραχάκια του crumble.
Πληροφορίες Προϊόντος
Προϊόντα
Green Matcha Tea Cake
Μίγμα για κέικ και muffin με πράσινο τσάι matcha.