Matcha Layered Cake
Matcha Layered Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Green Matcha Tea Cake | 1.000 g | για το matcha cake |
Αυγά | 350 g | για το matcha cake |
Λάδι | 300 g | για το matcha cake |
Νερό | 200 g | για το matcha cake |
Γιαούρτι 5% | 80 g | για το matcha cake |
Pasta Limone Piu | 30 g | για το matcha cake |
Velex | 15 g | για το matcha cake |
Ζάχαρη άχνη | 125 g | για την κρέμα |
Μαργαρίνη Princess | 125 g | για την κρέμα |
Τυρί Philadelphia | 500 g | για την κρέμα |
Βανίλια κατά βούληση | για την κρέμα |
Εκτέλεση
Cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Στη συνέχεια σερβίρετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί με διαστάσεις 30×40cm.
Ψήστε στους 145°C για 35-40 λεπτά.
Κρέμα
Τοποθετήστε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη Princess και αφρατέψτε με το «φτερό».
Προσθέστε το τυρί Philadelphia με τη βανίλια και συνεχίστε την ανάμειξη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μοντάρισμα
Αφού κρυώσουν αφαιρέστε τη σκούρα επιφάνεια και «μοντάρετέ» τα μεταξύ τους με την κρέμα ψυγείου.
Επικαλύψτε με κρέμα.
Aφήστε το στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.