Κέικ Κέικ

Matcha Cherry Bliss

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 350 g Για το κέικ
Λάδι 300 g Για το κέικ
Νερό 200 g Για το κέικ
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) Για το κέικ
Green Matcha Tea Cake 500 g Για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 450 g Για την τάρτα
Βούτυρο 99% 300 g Για την τάρτα
Αυγά 300 g Για την τάρτα
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 300 g Για την κρέμα
Pasta Frutta de la Passione 80 g Για την κρέμα
Arabesque White 30% 1.000 g Για την τραγανή επικάλυψη
Ηλιέλαιο 200 g Για την τραγανή επικάλυψη
Αφυδατωμένο τρίμμα matcha Για την τραγανή επικάλυψη
Αφυδατωμένο τρίμμα matcha extra υλικά
Fruitful Red Cherry extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά. Τοποθετήστε σε φόρμες και ψήστε στους 165 °C για 25-30 λεπτά περίπου.

Για την τάρτα
Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.

Aνοίξτε τη ζύμη σε τσέρκια τάρτας. Ψήστε για 10 λεπτά στους 170 °C.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Frutta de la Passione και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσουν.

Μοντάρισμα
Ψήνετε και σιροπιάζετε το muffin. Σεβίρετε κρέμα περιμετρικά μιας φόρμας σιλικόνης muffin και προσθέστε μέσα το σιροπιασμένο κέικ. Κλείνετε με κρέμα και καταψύχετε. Βουτάτε σε τραγανή επικάλυψη και περνάτε από το αφυδατωμένο κέικ. Βάζετε κουμπιά με την κρέμα. Στο εσωτερικό βάζετε Fruitful Red Cherry. Ντεκόρ Scaldis White.

Matcha Cherry Bliss