Τούρτα Green Matcha
Τούρτα Green Matcha
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Green Matcha Tea Cake | 1000 g | για το κέικ |
Αυγά | 350 g | για το κέικ |
Λάδι | 300 g | για το κέικ |
Νερό | 200 g | για το κέικ |
Cheesecake Mix | 1000 g | για την κρέμα |
Κρέμα γάλακτος (κρύα) | 3000 g | για την κρέμα |
Masca Lime | 1000 g | επικάλυψη |
Νερό | 100 g | επικάλυψη |
Αφυδατωμένο τρίμμα Green Matcha Tea Cake | extra |
Εκτέλεση
Cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Στη συνέχεια σερβίρετε σε τσέρκι της αρεσκείας σας και ψήνετε στους 160 °C για 45-50 λεπτά.
Κρέμα
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.
Επικάλυψη
Ζεστάνετε τη Masca Lime με το νερό και επικαλύψτε.
Μοντάρισμα
Κόβετε σε φέτες το Green Matcha Tea Cake και τοποθετείτε 2 στρώσεις κρέμα και 3 στρώσεις cake. Μασκάρετε με την κρέμα, καταψύχετε. Επικαλύπτετε με την Masca Lime και επικαλύπτετε με το αφυδατωμένο τρίμμα Green Matcha Tea Cake.