Club sandwich Matcha
Club sandwich Matcha
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Green Matcha Tea Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 350 g | Για το κέικ |
Λάδι | 300 g | Για το κέικ |
Νερό | 200 g | Για το κέικ |
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) | Για το κέικ | |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 300 g | Για την κρέμα |
Pasta Limone Piu | 80 g | Για την κρέμα |
Fruitful Red Cherry | 200 g | Για το σιρόπι Red Cherry |
Ιμβερτοζάχαρο | 100 g | Για το σιρόπι Red Cherry |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα 60x40 cm και ψήστε στους 165 °C για 20-25 λεπτά. Σιροπιάστε.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Limone Piu και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για το σιρόπι Red Cherry
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί. Μπιμάρετε, σουρώνετε και σερβίρετε στην πιπέτα.
Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.