Κέικ Κέικ

Club sandwich Matcha 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 350 g Για το κέικ
Λάδι 300 g Για το κέικ
Νερό 200 g Για το κέικ
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 300 g Για την κρέμα
Pasta Limone Piu 80 g Για την κρέμα
Fruitful Red Cherry 200 g Για το σιρόπι Red Cherry
Ιμβερτοζάχαρο 100 g Για το σιρόπι Red Cherry
Paletta Cold Gel 600 g Για την επικάλυψη
Eldorado 200 g Για την επικάλυψη
Νερό 200 g Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.

Τοποθετήστε σε λαμαρίνα 60x40 cm και ψήστε στους 165 °C για 20-25 λεπτά. Σιροπιάστε.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Limone Piu και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για το σιρόπι Red Cherry
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί. Μπιμάρετε, σουρώνετε και σερβίρετε στην πιπέτα.

Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.

Club sandwich Matcha