Κέικ Κέικ

Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Greek Orange Pie 1.000 g Για την πορτοκαλόπιτα
Λάδι 250 g Για την πορτοκαλόπιτα
Αυγό 250 g Για την πορτοκαλόπιτα
Νερό 275 g Για την πορτοκαλόπιτα
Κρέμα γάλακτος (32%) Casa Cream 50 g Για την πορτοκαλόπιτα
Βούτυρο λιωμένο 82% 50 g Για την πορτοκαλόπιτα
Ζάχαρη 150 g Για το σιρόπι
Νερό 100 g Για το σιρόπι
Ιμβερτοζάχαρο 75 g Για το σιρόπι
Ξύσμα από πορτοκάλι Για το σιρόπι

Εκτέλεση

Προσθέστε πρώτα τα υγρά και τελευταίο το μίγμα, αναμίξτε ελαφρά το πολύ για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα του μίξερ, με το "φτερό" ή "στο χέρι" ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

Σερβίρετε αμέσως σε ταψί.

Φουρνίστε στους 170°C, για 47-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο, μέχρι να ροδίσει.

Προαιρετικά σιροπιάστε αμέσως μετά το ξεφούρνισμα, με λίγο κρύο σιρόπι.

Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα

Προϊόντα

Greek Orange Pie

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακής πορτοκαλόπιτας.