Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα
Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Greek Orange Pie | 1.000 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Λάδι | 250 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Αυγό | 250 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Νερό | 275 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Κρέμα γάλακτος (32%) Casa Cream | 50 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Βούτυρο λιωμένο 82% | 50 g | Για την πορτοκαλόπιτα |
Ζάχαρη | 150 g | Για το σιρόπι |
Νερό | 100 g | Για το σιρόπι |
Ιμβερτοζάχαρο | 75 g | Για το σιρόπι |
Ξύσμα από πορτοκάλι | Για το σιρόπι |
Εκτέλεση
Προσθέστε πρώτα τα υγρά και τελευταίο το μίγμα, αναμίξτε ελαφρά το πολύ για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα του μίξερ, με το "φτερό" ή "στο χέρι" ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Σερβίρετε αμέσως σε ταψί.
Φουρνίστε στους 170°C, για 47-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο, μέχρι να ροδίσει.
Προαιρετικά σιροπιάστε αμέσως μετά το ξεφούρνισμα, με λίγο κρύο σιρόπι.
Προϊόντα
Greek Orange Pie
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακής πορτοκαλόπιτας.