Βασιλόπιτα
Βασιλόπιτα
Με τζίντζερ και λάιμ.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Grand Carrot Cake | 750 g |
Ηλιέλαιο | 100 g |
Νερό | 100 g |
Γλυκόζη | 100 g |
Καρότα | 350 g |
Τζίντζερ τριμμένο | 50 g |
ή τζίντζερ σκόνη | 25 g |
Ξύσμα από 2 lime | |
Χυμό από 2 lime |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής, εκτός από τα καρότα και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε και τα καρότα και αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 150°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος.
Διακοσμήστε με Dip White και Digestive Cookies.
Προϊόντα
Grand Carrot Cake
Μίγμα για κέικ καρότου και καρυδόπιτα.