Κέικ Κέικ

Red Cherry

Το φρούτο στα καλύτερά του! - Dream Cream Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 325 gr υλικά cake
Λάδι 360 gr υλικά cake
Νερό 280 gr υλικά cake
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Roma Top 600 gr υλικά κρέμας
Vaniglia Bourbon (πάστα) 50 gr υλικά κρέμας
Chocolatier White Waffle 1.000 gr υλικά βάσης
Arabesque White 500 gr υλικά βάσης
Arabesque White 1.000 gr υλικά επικάλυψης 1
Ηλιέλαιο 150 gr υλικά επικάλυψης 1
Casa Cream 160 gr υλικά επικάλυψης 2
Ιμβερτοζάχαρο 350 gr υλικά επικάλυψης 2
Paletta Cold Gel Neutral 90 gr υλικά επικάλυψης 2
Arabesque White 330 gr υλικά επικάλυψης 2
Φύλλα ζελατίνης 3,5 τμχ. υλικά επικάλυψης 2
Fruitful Red Cherry extra υλικά
Scaldis Dark extra υλικά

Εκτέλεση

Λιώστε τα υλικά της βάσης σε φούρνο μικροκυμάτων, στρώστε σε λεπτό φύλλο, παγώστε και κόψτε με κουπ-ατ .

Στην κατάλληλη φόρμα σιλικόνης βάλτε κρέμα μέχρι τη μέση και τοποθετήστε Fruitful Red Cherry.

Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Ψήστε στους 165°C για 35 λεπτά περίπου.

Προσθέστε το cake αφού πρώτα το έχετε κόψει με το κατάλληλο κουπ-ατ.

Κλείστε με κρέμα, τέλος με ένα λεπτό φύλλο cake και βάλτε το να παγώσει.

Λιώστε τα υλικά της επικάλυψης 1 σε φούρνο μικροκυμάτων και αφού ξεφορμάρετε, επικαλύψτε.

Για τη 2η επικάλυψη, ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και λιώστε εκεί τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης. Λιώστε τη σοκολάτα, βάλτε όλα τα υλικά μαζί και ομογενοποιήστε με ραβδομπλέντερ χειρός (Pimmer). Γλασάρετε στους 26-27°C.

Τοποθετήστε στις βάσεις και διακοσμήστε με ένα κοτσάνι από Scaldis Dark.

Red Cherry

Προϊόντα

Dream Cream Cake

Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.