Red Cherry
Red Cherry
Το φρούτο στα καλύτερά του! - Dream Cream Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 325 gr | υλικά cake |
Λάδι | 360 gr | υλικά cake |
Νερό | 280 gr | υλικά cake |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 600 gr | υλικά κρέμας |
Vaniglia Bourbon (πάστα) | 50 gr | υλικά κρέμας |
Chocolatier White Waffle | 1.000 gr | υλικά βάσης |
Arabesque White | 500 gr | υλικά βάσης |
Arabesque White | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης 1 |
Ηλιέλαιο | 150 gr | υλικά επικάλυψης 1 |
Casa Cream | 160 gr | υλικά επικάλυψης 2 |
Ιμβερτοζάχαρο | 350 gr | υλικά επικάλυψης 2 |
Paletta Cold Gel Neutral | 90 gr | υλικά επικάλυψης 2 |
Arabesque White | 330 gr | υλικά επικάλυψης 2 |
Φύλλα ζελατίνης | 3,5 τμχ. | υλικά επικάλυψης 2 |
Fruitful Red Cherry | extra υλικά | |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Λιώστε τα υλικά της βάσης σε φούρνο μικροκυμάτων, στρώστε σε λεπτό φύλλο, παγώστε και κόψτε με κουπ-ατ .
Στην κατάλληλη φόρμα σιλικόνης βάλτε κρέμα μέχρι τη μέση και τοποθετήστε Fruitful Red Cherry.
Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Ψήστε στους 165°C για 35 λεπτά περίπου.
Προσθέστε το cake αφού πρώτα το έχετε κόψει με το κατάλληλο κουπ-ατ.
Κλείστε με κρέμα, τέλος με ένα λεπτό φύλλο cake και βάλτε το να παγώσει.
Λιώστε τα υλικά της επικάλυψης 1 σε φούρνο μικροκυμάτων και αφού ξεφορμάρετε, επικαλύψτε.
Για τη 2η επικάλυψη, ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και λιώστε εκεί τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης. Λιώστε τη σοκολάτα, βάλτε όλα τα υλικά μαζί και ομογενοποιήστε με ραβδομπλέντερ χειρός (Pimmer). Γλασάρετε στους 26-27°C.
Τοποθετήστε στις βάσεις και διακοσμήστε με ένα κοτσάνι από Scaldis Dark.
Προϊόντα
Dream Cream Cake
Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.