Lemon Pie
Lemon Pie
Από το αμερικάνικου τύπου cream cake. - Dream Cream Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 325 gr | υλικά cake |
Λάδι | 360 gr | υλικά cake |
Νερό | 280 gr | υλικά cake |
Presta Lemon | 300 gr | υλικά κρέμας |
Fruitful Lemon | 300 gr | υλικά κρέμας |
Digestive Cookies | 1.000 gr | υλικά κράμπλ |
Μαργαρίνη Princess | 350 gr | υλικά κράμπλ |
Νερό (70 °C) | 150 gr | υλικά μαρέγκας |
Ζάχαρη | 130 gr | υλικά μαρέγκας |
Bianca GR | 100 gr | υλικά μαρέγκας |
Εκτέλεση
Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Για το κραμπλ: Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμείξτε τα στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί το κραμπλ.
Για την κρέμα: Ανακατέψτε σε ένα σκεύος με μια μαρίζ την Presta Lemon και το Fruitful Lemon, μέχρι να γίνουν και τα δύο υλικά μια ομοιόμορφη κρέμα.
Για τη μαρέγκα: Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα, όλα τα υλικά μαζί στη γρήγορη ταχύτητα για 4’.
Σε μια φόρμα σιλικόνης τοποθετούμε λίγο κραμπλ και σκεπάζουμε με μικρή ποσότητα Dream Cream Cake.
Στο 1 kg ζύμης προσθέτουμε 80 gr Limone Piu (πάστα παγωτού).
Προσθέτουμε ξανά Dream cream cake.
Ψήνουμε στους 165°C για 23-25 λεπτά.
Αφού κρυώσουν, τα βγάζουμε και τα γαρνίρουμε καίγοντας με φλόγιστρο τη μαρέγκα.
Προϊόντα
Dream Cream Cake
Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.