Κέικ Κέικ

Dream Cream Coconut

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Dream Cream Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 325 g Για το κέικ
Λάδι 360 g Για το κέικ
Νερό 280 g Για το κέικ
Ινδοκάρυδο 150 g Για το κέικ
Κρύο νερό 1.200 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 500 g Για την κρέμα
Roma Top 300 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 300 g Για την κρέμα
Pasta Frutto de la Passione 150 g Για την κρέμα
Paletta Cold Gel extra υλικά
Ινδοκάρυδο extra υλικά
Variegone Frutto de la Passione extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

Για το κέικ

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Ρίξτε τη ζύμη σε ταψί. Φουρνίστε στους 160°C για 20-25 λεπτά.

Για την κρέμα

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Frutto de la Passione και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Μοντάρισμα
Κόψτε το κέικ σε σχήμα και μέγεθος της αρεσκείας σας (επικαλύψτε με κρύο ζελέ και περάστε τις βάσεις σε ινδοκάρυδο). Προσθέστε την κρέμα πάνω στις βάσεις, τοποθετήστε το Variegone Frutto de la Passione στο κέντρο και κλείστε με décor σοκολάτας.

Dream Cream Coconut