Tiramisu
Tiramisu
Από το αμερικάνικου τύπου cream cake. - Dream Cream Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 gr | υλικά σαβαγιάρ |
Αυγά | 500 gr | υλικά σαβαγιάρ |
Νερό | 140 gr | υλικά σαβαγιάρ |
Velex | 60 gr | υλικά σαβαγιάρ |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 800 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 gr | υλικά κρέμας |
Casa Cream | 600 gr | υλικά κρέμας |
Tiramisu (πάστα) | 60 - 80 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το σαβουαγιάρ στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα με σύρμα.
Κόψτε με κορνέ Νο 10 σε μέγεθος κατά βούληση και ψήστε στους 220°C για 8-9 λεπτά σε αερόθερμο και στους 220°C σε ταμπανωτό για περίπου 6 λεπτά.
Αφού κρυώσουν σιροπιάστε σε σιρόπι καφέ και τοποθετήστε στα ποτήρια.
Με τη βοήθεια μιας σακούλας και ενός κορνέ Νο 10 βάλτε στο ποτηράκι την κρέμα και κοσκινίστε με αντι-υγρασιακό κακάο.
Προϊόντα
Dream Cream Cake
Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.