Layered Cake
Layered Cake
Αμερικάνικου τύπου cream cake με απαλή κρεμώδη υφή και έντονη υγρασία. - Dream Cream Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 325 gr | υλικά cake |
Λάδι | 360 gr | υλικά cake |
Νερό | 280 gr | υλικά cake |
Ζάχαρη άχνη | 125 gr | υλικά κρέμας |
Μαργαρίνη Princess | 125 gr | υλικά κρέμας |
Τυρί Philadelphia | 500 gr | υλικά κρέμας |
Βανίλια | κατά βούληση | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Χτυπήστε όλα τα υλικά του cake στο μίξερ με το «φτερό» για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα, για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Σερβίρετε σε δύο τσέρκια των 20 cm, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση και φουρνίστε στους 165°C, για ± 40 λεπτά.
Για την κρέμα: Τοποθετήστε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη Princess και αφρατέψτε με το «φτερό». Προσθέστε το τυρί Philadelphia με τη βανίλια και συνεχίστε την ανάμειξη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφού κρυώσουν τα cake αφαιρέστε τη σκούρα επιφάνεια και «μοντάρετέ» τα μεταξύ τους με την κρέμα ψυγείου.
Επικαλύψτε με κρέμα.
Aφήστε το στο ψυγείο μέχρι να «σφίξει».
Προϊόντα
Dream Cream Cake
Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.