Βασιλόπιτα Παπαρούνα - Λεμόνι
Βασιλόπιτα Παπαρούνα - Λεμόνι
Μια μοντέρνα εφαρμογή βασιλόπιτας με παπαρουνόσπορο και λεμόνι. - Dream Cream Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 gr |
Αυγά | 300 gr |
Λάδι | 380 gr |
Νερό | 250 gr |
Βούτυρο 99% | 80 gr |
Κρέμα Γάλακτος | 40 gr |
Παπαρούνα | 20 gr |
Χυμός λεμόνι | 20 gr |
Ξύσμα λεμονιού | 2 τμχ. |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το ξύσμα, το χυμό λεμόνι και την παπαρούνα και χτυπήστε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε το ξύσμα, το χυμό λεμόνι και την παπαρούνα και ανακατέψτε με τη μαρίζ.
Ψήστε στο φούρνο στους 160°C, για 40-45 λεπτά (για βασιλόπιτα 1 κιλού).
Προϊόντα
Dream Cream Cake
Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.