Cheesecake Fraisier
Cheesecake Fraisier
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Dream Cream Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 325 g | Για το κέικ |
Λάδι | 360 g | Για το κέικ |
Νερό | 280 g | Για το κέικ |
Cheesecake Mix | 300 g | Για την κρέμα |
Κρέμα γάλακτος (κρύα) | 1.000 g | Για την κρέμα |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Φράουλες | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Ρίξτε τη ζύμη σε ταψί 60x40 cm. Φουρνίστε στους 160°C για 25-30 λεπτά.
Για την κρέμα
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.
Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.
Μοντάρισμα
Σε ένα ταψί 15x20 cm τοποθετούμε μια στρώση κέικ και 400 g κρέμα cheesecake. Επαναλαμβάνουμε για μια στρώση και κλείνουμε με μία στρώση κέικ.