Double Cream Muffin
Double Cream Muffin
Απολαυστικά muffins με κρεμώδη υφή.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Double Choco Muffin | 1.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 400 g |
Νερό | 400 g |
Αυγά (προαιρετικά) | 100 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε στη ζύμη κατά βούληση σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή άλλες προσθήκες και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε τη ζύμη στις κατάλληλες φόρμες “Muffin trays” και φουρνίστε στους 180 - 200°C για χρόνο ανάλογο με το βάρος τους.
Ιδανικά φουρνίστε στους 190 °C για 22 λεπτά (muffins βάρους 75 g).
Προϊόντα
Double Cream Muffin
Μίγμα για αυθεντικά muffin βανίλιας με κρεμώδη υφή.