Κέικ Κέικ

Soft Cookie Gianduja

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Daily Moist Choco Cake 500 g
Αλεύρι 70% 180 g
Μαργαρίνη Princess 260 g
Αυγά 70 g
Γλυκόζη 150 g
Pasta Gianduja Delice 100 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.

Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.

Διακοσμήστε με  Chocolatier Nocciola Extra.

Soft Cookie Gianduja