

Soft Cookie Gianduja
Soft Cookie Gianduja
Με το Daily Moist Choco!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Daily Moist Choco Cake | 500 g |
Αλεύρι 70% | 180 g |
Μαργαρίνη Princess | 260 g |
Αυγά | 70 g |
Γλυκόζη | 150 g |
Pasta Gianduja Delice | 100 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.
Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.
Διακοσμήστε με Chocolatier Nocciola Extra.
