

Πάστα Wafer
Πάστα Wafer
Με το Daily Moist Choco!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Daily Moist Choco Cake | 250 g | Σαμπλέ |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Σαμπλέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Σαμπλέ |
Αυγά | 50 g | Σαμπλέ |
Daily Moist Choco Cake | 1.000 g | Κέικ |
Αυγά | 350 g | Κέικ |
Νερό | 250 g | Κέικ |
Λάδι | 300 g | Κέικ |
Chocolatier Milk Waffle | 1.000 g | Επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 100 g | Επικάλυψη |
Arabesque Dark | 300 g | Επικάλυψη |
Minuta Choco | 400 g | κρέμα σοκολάτα |
Νερό | 500 g | κρέμα σοκολάτα |
Γάλα | 500 g | κρέμα σοκολάτα |
Ζάχαρη | 140 g | κρέμα σοκολάτα |
Roma Top | 200 g | κρέμα σοκολάτα |
Casa Cream 35% | 200 g | κρέμα σοκολάτα |
Σπρέυ βούτυρο κακάο | extra | |
Εκτέλεση
Εκτέλεση σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίξτε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, φουρνίστε στους 170 °C για περίπου 15’.
Εκτέλεση cake
Αναμίξτε όλα τα υλικά για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 4-5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη. Φουρνίστε το cake σε κυλινδρικές φόρμες στους 175°C για ±40 λεπτά.
Εκτέλεση επικάλυψης
Λιώστε όλα τα υλικά μαζί σε μπεν μαρί μέχρι να φτάσουν τους 40 °C.
Εκτέλεση κρέμας σοκολάτα
Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ομογενοποιήστε με την κρέμα.
Μοντάρισμα
Δώστε μακρόστενο σχήμα στο σαμπλέ, σαν εκλέρ. Βουτήξτε το κέικ στην επικάλυψη και τοποθετήστε το στο σαμπλέ. Μόλις σταθεροποιηθεί γαρνίρετε με την κρέμα σοκολάτα με μια σακούλα ζαχ/κης και ψεκάστε με βούτυρο κακάο.
Εκτέλεση επικάλυψης
Βράζετε το Ιμβερτοζάχαρο μαζί με την Casa Cream UHT 35%.
Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε τις ζελατίνες και μπιμάρετε.
Βάζετε τη σοκολάτα και κάνετε γαλακτοματοποίηση για 3 λεπτά. Μπιμάρετε ξανά.
Τέλος, προσθέτετε το Paletta Cold Gel.
Γλασάρετε τις πάστες όταν το γλασάζ φτάσει στους 28 °C.
