Κέικ Κέικ

Πάστα Dubai

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Daily Moist Choco Cake 1.000 g Βάση
Αυγά 350 g Βάση
Νερό 250 g Βάση
Λάδι 300 g Βάση
Ψημένο κανταΐφι 500 g Τραγανή πραλίνα
Chocolatier Pistachio 750 g Τραγανή πραλίνα
Arabesque White 30% (λιωμένη) 20 g Τραγανή πραλίνα
Minuta Choco 400 g κρέμα σοκολάτα
Νερό 500 g κρέμα σοκολάτα
Γάλα 500 g κρέμα σοκολάτα
Ζάχαρη 140 g κρέμα σοκολάτα
Chocolatier Nocciola Extra 350 g κρέμα σοκολάτα
Roma Top 200 g κρέμα σοκολάτα
Casa Cream 35% 200 g κρέμα σοκολάτα
Νερό 1.000 g κρέμα φυστίκι
Minuta Ivoire 400 g κρέμα φυστίκι
Casa Cream 35% (χτυπημένη) 500g κρέμα φυστίκι
Pasta Pistachio Puro 190 g κρέμα φυστίκι
Casa Cream 35% 500 g Ντεκόρ σαντιγί
Chocolatier Cookies and Cream 200 g Ντεκόρ σαντιγί
Ιμβερτοζάχαρο 350 g επικάλυψη
Arabesque White 30% 380 g επικάλυψη
Casa Cream 35% 160 g επικάλυψη
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ επικάλυψη
Paletta Cold Gel 200 g επικάλυψη

Εκτέλεση

Εκτέλεση Βάσης 

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3 λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm

Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.

Εκτέλεση τραγανής πραλίνας
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα.

Εκτέλεση κρέμας σοκολάτα
Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε το γάλα με τη Minuta Choco για 3 λεπτά. Προσθέστε το chocolatier nocciola extra λιωμένο και ομογενοποιήστε με την χτυπημένη Casa Cream και Roma top.

Εκτέλεση κρέμας φυστίκι​
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Pistachio Puro.

Εκτέλεση επικάλυψης​
Βράζετε το Ιμβερτοζάχαρο μαζί με την Casa Cream UHT 35%.

Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε τις ζελατίνες και μπιμάρετε.

Βάζετε τη σοκολάτα και κάνετε γαλακτοματοποίηση για 3 λεπτά. Μπιμάρετε ξανά.

Τέλος, προσθέτετε το Paletta Cold Gel.

Γλασάρετε τις πάστες όταν το γλασάζ φτάσει στους 28 °C.

Πάστα Dubai