

Πάστα Dubai
Πάστα Dubai
Με το Daily Moist Choco!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Daily Moist Choco Cake | 1.000 g | Βάση |
Αυγά | 350 g | Βάση |
Νερό | 250 g | Βάση |
Λάδι | 300 g | Βάση |
Ψημένο κανταΐφι | 500 g | Τραγανή πραλίνα |
Chocolatier Pistachio | 750 g | Τραγανή πραλίνα |
Arabesque White 30% (λιωμένη) | 20 g | Τραγανή πραλίνα |
Minuta Choco | 400 g | κρέμα σοκολάτα |
Νερό | 500 g | κρέμα σοκολάτα |
Γάλα | 500 g | κρέμα σοκολάτα |
Ζάχαρη | 140 g | κρέμα σοκολάτα |
Chocolatier Nocciola Extra | 350 g | κρέμα σοκολάτα |
Roma Top | 200 g | κρέμα σοκολάτα |
Casa Cream 35% | 200 g | κρέμα σοκολάτα |
Νερό | 1.000 g | κρέμα φυστίκι |
Minuta Ivoire | 400 g | κρέμα φυστίκι |
Casa Cream 35% (χτυπημένη) | 500g | κρέμα φυστίκι |
Pasta Pistachio Puro | 190 g | κρέμα φυστίκι |
Casa Cream 35% | 500 g | Ντεκόρ σαντιγί |
Chocolatier Cookies and Cream | 200 g | Ντεκόρ σαντιγί |
Ιμβερτοζάχαρο | 350 g | επικάλυψη |
Arabesque White 30% | 380 g | επικάλυψη |
Casa Cream 35% | 160 g | επικάλυψη |
Φύλλα ζελατίνης | 4 τμχ | επικάλυψη |
Paletta Cold Gel | 200 g | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Εκτέλεση Βάσης
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3 λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm
Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.
Εκτέλεση τραγανής πραλίνας
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα.
Εκτέλεση κρέμας σοκολάτα
Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε το γάλα με τη Minuta Choco για 3 λεπτά. Προσθέστε το chocolatier nocciola extra λιωμένο και ομογενοποιήστε με την χτυπημένη Casa Cream και Roma top.
Εκτέλεση κρέμας φυστίκι
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Pistachio Puro.
Εκτέλεση επικάλυψης
Βράζετε το Ιμβερτοζάχαρο μαζί με την Casa Cream UHT 35%.
Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε τις ζελατίνες και μπιμάρετε.
Βάζετε τη σοκολάτα και κάνετε γαλακτοματοποίηση για 3 λεπτά. Μπιμάρετε ξανά.
Τέλος, προσθέτετε το Paletta Cold Gel.
Γλασάρετε τις πάστες όταν το γλασάζ φτάσει στους 28 °C.
