

Πάστα Cookies
Πάστα Cookies
Με το Daily Moist Choco!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Daily Moist Choco Cake | 250 g | Σαμπλέ |
Αλεύρι ζαχ/κης | 250 g | Σαμπλέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Σαμπλέ |
Αυγά | 50 g | Σαμπλέ |
Γάλα | 1.000 g | κρέμα μπισκότο |
Minuta Ivoire | 400 g | κρέμα μπισκότο |
Casa Cream 35% (χτυπημένη) | 600g | κρέμα μπισκότο |
Chocolatier Cookies and Cream | 300-350 g | κρέμα μπισκότο |
Casa Cream 35% | 500 g | Ντεκόρ σαντιγί |
Chocolatier Cookies and Cream | 200 g | Ντεκόρ σαντιγί |
Εκτέλεση
Εκτέλεση Σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίξτε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, φουρνίστε στους 170 °C για περίπου 15’.
Εκτέλεση Κρέμας
Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε το γάλα με τη Minuta για 3 λεπτά. Προσθέστε το chocolatier cookies and cream λιωμένο και ομογενοποιήστε με την χτυπημένη Casa Cream.
Εκτέλεση ντεκόρ σαντιγί
Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά μέχρι να αφρατευτούν.
Μοντάρισμα
Κόψτε το σαμπλέ στο επιθυμητό σχήμα (παραλληλόγραμμο). Ανάμεσα στα δύο μπισκότα βάλτε την κρέμα λευκού μπισκότου και τοποθετήστε κάθετα. Γαρνίρετε με τη σαντιγί.
