Κέικ Κέικ

Πάστα Cookies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Daily Moist Choco Cake 250 g Σαμπλέ
Αλεύρι ζαχ/κης 250 g Σαμπλέ
Μαργαρίνη Princess 200 g Σαμπλέ
Αυγά 50 g Σαμπλέ
Γάλα 1.000 g κρέμα μπισκότο
Minuta Ivoire 400 g κρέμα μπισκότο
Casa Cream 35% (χτυπημένη) 600g κρέμα μπισκότο
Chocolatier Cookies and Cream 300-350 g κρέμα μπισκότο
Casa Cream 35% 500 g Ντεκόρ σαντιγί
Chocolatier Cookies and Cream 200 g Ντεκόρ σαντιγί

Εκτέλεση

Εκτέλεση Σαμπλέ​

Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

Ανοίξτε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, φουρνίστε στους 170 °C για περίπου 15’.

Εκτέλεση Κρέμας​

Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε το γάλα με τη Minuta για 3 λεπτά. Προσθέστε το chocolatier cookies and cream λιωμένο και ομογενοποιήστε με την χτυπημένη Casa Cream.

Εκτέλεση ντεκόρ σαντιγί

Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά μέχρι να αφρατευτούν.

Μοντάρισμα
Κόψτε το σαμπλέ στο επιθυμητό σχήμα (παραλληλόγραμμο). Ανάμεσα στα δύο μπισκότα βάλτε την κρέμα λευκού μπισκότου και τοποθετήστε κάθετα. Γαρνίρετε με τη σαντιγί.

Πάστα Cookies