

Brookie Choco Nocciola
Brookie Choco Nocciola
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 g | Brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 g | Brownie |
Αυγά | 240 g | Brownie |
Νερό | 150 g | Brownie |
Daily Moist Choco Cake | 500 g | Soft Cookie |
Αλεύρι 70% | 180 g | Soft Cookie |
Μαργαρίνη Princess | 260 g | Soft Cookie |
Αυγά | 70 g | Soft Cookie |
Γλυκόζη | 150 g | Soft Cookie |
Εκτέλεση
Εκτέλεση Brownie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 - 3 λεπτά.
Εκτέλεση Cookie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα εώς ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Στήσιμο (πριν το ψήσιμο)
Βάλτε σαν βάση στο 1/3 της φόρμας ζύμη American Brownies, και στο άλλο 1/3 soft cookies με το Daily Moist Choco Cake.
Φουρνίστε μαζί στους 170 °C για 15 λεπτά αναλόγως την φόρμα.
Μόλις κρυώσει, ξεφορμάρετε.
Ντεκόρ
Chocolatier Nocciola και φουντούκια.
