Κέικ Κέικ

Brookie Choco Nocciola

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 g Brownie
Μαργαρίνη Princess 150 g Brownie
Αυγά 240 g Brownie
Νερό 150 g Brownie
Daily Moist Choco Cake 500 g Soft Cookie
Αλεύρι 70% 180 g Soft Cookie
Μαργαρίνη Princess 260 g Soft Cookie
Αυγά 70 g Soft Cookie
Γλυκόζη 150 g Soft Cookie

Εκτέλεση

Εκτέλεση Brownie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το ​«φτερό» για 2 - 3 λεπτά.​

Εκτέλεση Cookie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα εώς ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.​

Στήσιμο (πριν το ψήσιμο)​

Βάλτε σαν βάση στο 1/3 της φόρμας ζύμη American Brownies, και στο άλλο 1/3 soft cookies με το Daily Moist Choco Cake. ​

Φουρνίστε μαζί στους 170 °C για 15 λεπτά αναλόγως την φόρμα. ​

Μόλις κρυώσει, ξεφορμάρετε.​

Ντεκόρ

Chocolatier Nocciola και φουντούκια.​

Brookie Choco Nocciola