Κέικ Κέικ

Πάστα Αμύγδαλο Σαγκουίνι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Daily Moist Cake 1.000 g Βάση
Αυγά 350 g Βάση
Νερό 250 g Βάση
Λάδι 300 g Βάση
Νερό 1.000 g Κρέμα αμυγδάλου
Minuta Ivoire 400 g Κρέμα αμυγδάλου
Casa Cream 35% (χτυπημένη) 500 g Κρέμα αμυγδάλου
Pasta Mandorla di Toritto 180 g Κρέμα αμυγδάλου
Νερό 1.000 g Κρέμα σαγκουίνι
Minuta Ivoire 400 g Κρέμα σαγκουίνι
Casa Cream 35% (χτυπημένη) 500 g Κρέμα σαγκουίνι
Pasta Arancia Rosa Piu 180 g Κρέμα σαγκουίνι

Εκτέλεση

Εκτέλεση βάσης​
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3 λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm

Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.

Εκτέλεση κρέμας αμυγδάλου​
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Mandorla di Torrito.

Εκτέλεση κρέμας σαγκουίνι​
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Arancia Rossa Piu.

Μοντάρισμα
Κόψτε το cake σε πάχος που επιθυμείτε σαν βάση και προσθέστε την κάθε κρέμα σε λεπτές στρώσεις μέχρι πάνω. Τοποθετήστε στο μέσο της πάστας ένα ακόμη κομμάτι cake. Παγώστε και διακοσμήστε με βούτυρο κακάο.

Πάστα Αμύγδαλο Σαγκουίνι