Κέικ σοκολάτα-πορτοκάλι με φουντούκι
Κέικ σοκολάτα-πορτοκάλι με φουντούκι
Κέικ σοκολάτα-πορτοκάλι με βουτυρόκρεμα λευκής κρέμας και φουντούκι.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Choco Orange Cake | 1.000 g | υλικά cake |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | υλικά cake |
Αυγά | 250 g | υλικά cake |
Νερό | 250 g | υλικά cake |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Υλικά για λευκή βουτυρόκρεμα |
Chocolatier Avorio Cream | 400 g | Υλικά για λευκή βουτυρόκρεμα |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Υλικά για βουτυρόκρεμα φουντούκι |
Chocolatier Hazelnut Cream | 400 g | Υλικά για βουτυρόκρεμα φουντούκι |
Εκτέλεση
Για τις βουτυρόκρεμες, τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα μέχρι το μίγμα να αφρατέψει.
Για το κέικ, τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στη μεσαία ταχύτητα, για 5 λεπτά.
Σερβίρετε σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντας τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τα έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Ψήστε στους 175-180°C για 40-45 λεπτά.
Αφού κρυώσουν, τα cake είναι έτοιμα για κοπή σε φέτες και τοποθέτηση.
Σύνθεση
Αφού κρυώσουν τα cake, κόψτε σε φέτες κατά βούληση και τοποθετήστε ως εξής: cake > στρώση βουτυρόκρεμας Avorio (λευκή) > cake > στρώση βουτυρόκρεμας Hazelnut (φουντούκι) > cake > στρώση βουτυρόκρεμας Avorio (λευκή) > cake.
Ολοκληρώστε με επικάλυψη βουτυρόκρεμας και των δύο γεύσεων σε μορφή «ροζέτας».
Πληροφορίες Προϊόντος
Για το αφράτεμα, προτείνουμε πριν την ανάμιξη τα Chocolatier να είναι παγωμένα σε ψυγείο ή κατάψυξη προκειμένου τα υλικά να αφρατέψουν ομοιόμορφα.
Προϊόντα
Choco Orange Cake
Μίγμα για κέικ με γεύση σοκολάτας και κομμάτια πορτοκαλιού.