Choco orange brownies
Choco orange brownies
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Choco Orange Cake | 1000 g | |
Μαργαρίνη Princess | 280 g | |
Αυγά | 100 g | |
Νερό | 60 g | |
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 200 g | extra |
Καρύδι | 140 g | extra |
Chocolatier Delicecover Choco | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Προσθέστε τα βασικά υλικά της συνταγής στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε τα extra υλικά και συνεχίστε για λίγο την ανάμιξη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρετε σε ταψί διαστάσεων 20x15 cm με αντικολλητικό χαρτί και φουρνίστε στους 180°C για 22-25 λεπτά.
Λιώστε το Chocolatier Delicecover Choco στους 40-45°C και αφού κρυώσουν τα brownies
επικαλύπτετε και κόβετε στο επιθυμητό μέγεθος.