Cocoa Pod
Cocoa Pod
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Choco Orange Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Ηλιέλαιο | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Mama’s Cake | 250 g | Για το σαμπλέ |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Για το σαμπλέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Για το σαμπλέ |
Αυγά | 50 g | Για το σαμπλέ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
Pasta Arancio Piu | 70 g | Για την κρέμα |
Cacao Nibs | 40 g | Για την κρέμα |
Spray βούτυρο κακάο κόκκινο | extra υλικά (επικάλυψη) | |
Spray βούτυρο κακάο σοκολάτα | extra υλικά (επικάλυψη) | |
Spray βούτυρο κακάο κίτρινο | extra υλικά (επικάλυψη) |
Εκτέλεση
Για το κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Βάλτε τη ζύμη σε ένα τσέρκι στα 2/3 του ύψους.
Ψήστε στους 160-170°C για 25-30 λεπτά.
Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Arancio και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.